VATO MODA is een herenkledingzaak opgericht in 2015 door Roel van Kaam en gevestigd in de Grote Kerkstraat in Steenbergen. Wij zijn gespecialiseerd in progressieve, eigentijdse kledingmerken in  het midden- en hoogsegment voor de echte “fashionable alpha-male”.  De naam “VATO” verwijst naar “kerel”, wat logischerwijs gerelateerd is aan onze doelgroep.

Gebaseerd op preferenties van onze doelgroep, heeft onze boetiek een scala aan high-quality merken samengesteld, waaronder Airforce, Angel & Maclean, Antony Morato, Be Edgy, Ballin Amsterdam, Defend Paris, Dsquared, EA7, Explicit, ICE PLAY, Kultivate, LOVE MOSCHINO, My Brand, Pure White, Radical, Rivero en The New Designers. Zoals dat deze merken het verdienen, worden zij gepresenteerd in een strak, helder en luxe interieur.

Wij geloven in buiten de kaders denken en onorthodoxe manieren om van Steenbergen en omgeving een mode Mekka te maken!  Check onze Instagram pagina, kom een bak koffie doen en we zien je op van de zomer weer op Dance Boulevard bij de VATO stage! Join the movement… VATOSLOCOS